Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Αγαπάς την μπαργούμαν; Απόδειξη!

Τον τελευταίο καιρό, έχω καταπιαστεί με ένα καινούργιο χόμπι: Μαζεύω αποδείξεις. Όχι για μένα. Αλλά για τη φουκαριάρα... την κολλητή μου. Και τους φίλους της. Και τους γνωστούς μου. Και τους γνωστούς των γνωστών μου. Πολλοί άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα.
Σάββατο βράδυ. Δουλεύω στο μπαράκι. Άνεργη πλην τίμια δημοσιογράφος, πρέπει να ζήσω. Bartender it is! Ανάμεσα σε σφηνάκια τεκίλας και βότκας, μεταξύ τυριού και αχλαδιού, ο πιο μοντέρνος τρόπος για να πιάσεις κουβεντο-καμάκι είναι να α) να μιλήσεις για τον καιρό, β) να ζητήσεις το τηλέφωνο της μπαργούμαν, γ) να μιλήσεις για το 'Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη.' Η επιλογή Γ είναι η πιο δημοφιλής. Η συζήτηση αρχίζει χλιαρά με το 'Τι δήλωσες πέρυσι στην εφορία', συνεχίζει με περισσότερο πάθος με ερωτήματα του τύπου 'Τι επιστροφή είχες' και κορυφώνεται στο 'Πόσες αποδείξεις έχεις μαζέψει;'. Το 'αγόρι' που κάθεται μπροστά στη μπάρα σου και σε βομβαρδίζει με τέτοιου είδους ερωτήσεις, για να κερδίσει το ενδιαφέρον σου, την εύνοιά σου και, γιατί όχι, και τον αριθμό του τηλεφώνου σου, είναι έτοιμο για την τελική μάχη μεταξύ του ιδίου και των υπολοίπων υποψηφίων 'μνηστήρων':
Μαζεύει όσο πιο γρήγορα μπορεί, όσες περισσότερες αποδείξεις μπορεί και στις δίνει. Πηδάει πάνω από τους άλλους θαμμώνες, κάνει άλμα εις ύψος, προσγειώνεται στο τραπεζάκι, όπου συμπαθέστατο ζευγαράκι ερωτοτροπεί, αγκαλιά με δυο ποτήρια κρασί. Αγαπάς την μπαργούμαν; Απόδειξη! Απόδειξη για τρεις Heineken: 15 ευρώ. Απόδειξη για δύο τζιν- τόνικ: 14 ευρώ. Κάνει γύρα τη μπάρα και μαζεύει αποδείξεις. Και αν είναι και πολύ απελπισμένος, μαζεύει και κανά άπλυτο ποτήρι. Αντί για σφηνάκι, κερνάει αποδείξεις. Και αν δεν έχεις πειστεί για τις αγνές του προθέσεις, σου δίνει και το τελειωτικό χτύπημα: "Υπάρχει ένα προγραμματάκι στο ίντερνετ, όπου κάνεις υπολογισμό των αποδείξεων που έχεις μαζέψει. Μου δίνεις το e-mail σου για να στο στείλω;"..... Και η μπαργούμαν πέφτει ξερή!

10 σχόλια:

fresco είπε...

:-))) είσαι απίστευτηηηηη!!!! :-)))

μα καλά, ΚΑΙ barwoman! ε δείξε λίγο έλεος πια, να μας ξεκάνεις θέλεις εμάς τους θαυμαστές σου!!! ;-)

ε ναι! την αγαπάω τη barwoman! που να στείλω την απόδειξή μου;;;
:-DDD

υ.γ.1. περιμένω δώρο που σχολίασα πρώτος!

υ.γ.2. αν έχετε κάποιο σύλλογο οι barwomen, θα με ενδιέφερε πολύ να μου δώσεις κάποια τηλέφωνα & ονόματα και από συναδέλφους σου στη Θεσσαλονίκη...μην πάει ο νους σου στο πονηρό αμέσως...για καθαρά φορολογικούς λόγους ενδιαφέρομαι!!! :-)))

fresco είπε...

φιλιά ΣΕ έστειλα;...δεν ΣΕ έστειλα...

ορίστε λοιπόν

ματς-μουτς!

(μου φαίνονται περίεργα τα φιλλλλιά που δεν έχουν λ μέσα τους...γιατί άραγε;;; :-D)

koulpa είπε...

xaxaxaxa ορίστε που παραπολήστε πως χαθήκαν οι άνδρες.. τώρα επανεμφανίζονται.. και με αποδείξεις.. :):)
καλημερούδιαααα :):)

Skouliki είπε...

δεν στελνεις σε μας κανενα βιογραφικο..τωρα με την μενεγακη εχετε τα πανω σας :))

ρε να ερθουμε να σε δουμε
να μας κερασεις καμια αποδειξη χχαχχα

φιλια

Manolog3 είπε...

Αποδειξεις μαζευει και ο αδερφος μου και αμα παω κανα φουρνο για ψωμι και δεν παρω μου τα χωνει!! :P Προγραμματακι για αποδειξεις εφτιαξα και εγω στο Excel πηρα και τη βοηθεια για να το τσεκαρει!! :D

Ααα και μη ξεχασω, ενα Cuba Libre και οχι τσιγκουνιες στο Bacardi!! :P Υποβρυχια και Jose-δακια με λεμονι και αλατι μετα...ανευ αποδειξης!! Οχι τιποτε αλλο, αλλα μην μαθαινουν και ποσο πινω, θα με πανε κατευθειαν για πλυση στομαχου και μετα στου Α.Α.!! :PpP

ele είπε...

fresco@
Σύλλογο δεν έχουμε εμείς οι τίμιες barwomen, αλλά έχουν οι BARMEN αν σε ενδιαφέρει ;)
Όσο για το φιλλλλιά, καλύτερα να Με λες φιλλλλλάκια... Το ΛΛΛΛ και το Α ακούγονται καλύτερα together!!!
Φιλλλλάκια λοιπόν!!!!!Ματς μουτς!!!!
Μπιτ Μπαζάρ φορέβερ!ΧΑΧΑΧΑ!

ele είπε...

koulpa@
Με αποδείξεις δε λες τίποτα. Έτσι μου 'ρχεται να τους χτυπήσω το κεφάλι.... στην ταμειακή! Φιλάκια!@!!!

skouliki@
Και σφηνάκι και απόδειξη κερνάμε. Αμέ!
Είμαστε Παγκράτι, αν είσαι κοντά έλα να δεις και τις... αποδείξεις!!!

Manolog3@
Και συ τέκνον Βρούτε μαζεύεις αποδείξεις; έλεος!!!! Έλα να πιεις μια τεκίλα να έρθεις στα ίσα σου!!!! ;)

fresco είπε...

ε ΟΧΙ! τους BARMEN τι να τους κάνω; τάβλι θα παίξουμε; :-ΡΡΡ

πως θα σου φαινόταν πάντως να ιδρύσεις ένα σύλλογο (θα βοηθήσω κ εγώ) ώστε όλες οι τίμιες κ εργατικές barwomen να βρουν επιτέλους τη θέση τους στην καρδιά...εεεε...στην κοινωνία μας ήθελα να πώ!!!

:-)))

φιλλλλλλλάκια! μουτς-ματς!

KitsosMitsos είπε...

Η απόδειξη απ'το αλκοτέστ άραγε πιάνεται;

fresco είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

μου'λειψες

;-)))